18.06.2024
Телеканал NTD

Різдвяні та новорічні вогні засяяли в різних містах світу

Різдвяні та новорічні вогні засяяли в різних містах світу

Різдвяні та новорічні вогні засяяли в різних містах світу. Це Лондон. Тут на Риджент-стріт, одній із..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Різдвяні та новорічні вогні засяяли в різних містах світу.

Це Лондон. Тут на Риджент-стріт, одній із найжвавіших вулиць британської столиці, оселилися різдвяні янголи. Цю вулицю освітлюють щороку, починаючи з 1954-го. Цього року інсталяція містить 50 янголоподібних «духів Різдва».

Розташована неподалік Карнабі-стріт обрала для своєї ілюмінації космічну тему. Над вулицею висять гігантські сяйні планети й туманності.

А Оксфорд-стріт, найжвавіша торгова вулиця Лондона, прикрашена простим візерунком із тисяч зірок.

Знаменитий магазин іграшок, що на Риджент-стріт, відкрив власний сезон музичним шоу та демонстрацією ялинок у стилі Гаррі Поттера.

У данському Копенгагені різдвяний настрій задає парк розваг «Тіволі». Йому недавно виповнилося 180 років. Для багатьох містян прогулянки його сяйними садами стали святковою традицією. Щоправда, тут не обійшлося без курйозу: вогні різдвяної ялинки не спалахнули вчасно. Але глядачів це лише розвеселило.

Париж відкрив святковий сезон ілюмінацією на Єлисейських полях. За запаленням вогнів спостерігали тисячі туристів та місцевих жителів.

А це Мадрид. Тут запалили дивовижні дванадцять мільйонів світлодіодних лампочок. Церемонію очолив мер іспанської столиці. Над центральною площею Пуерта-дель-Соль, де зібралося 12 000 людей, також запускали феєрверки. Вогні освітлюватимуть центр міста щоночі до 7 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяні та новорічні вогні засяяли в різних містах світуУ зоопарку в Берліні оголосили клички двох суматранських тигренятФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: