18.12.2024
Телеканал NTD

Романи, розлучення та діти: особисте життя зірок у 2023 році

Романи, розлучення та діти: особисте життя зірок у 2023 році

Нові романи, розлучення та повідомлення про дітей: що відбувалося в особистому житті найвідоміших акторів і музикантів..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Нові романи, розлучення та повідомлення про дітей: що відбувалося в особистому житті найвідоміших акторів і музикантів у 2023 році?

Тейлор Свіфт почала зустрічатися з гравцем в американський футбол Тревісом Келсі. А зірку реаліті-шоу Кайлі Дженнер із вересня помічають з актором Тімоті Шаламе. Водночас сестра Кайлі, модель Кендалл, почала зустрічатися з лауреатом премії «Греммі» репером Bad Bunny.

Актори Зої Кравітц і Ченнінг Татум побралися. А Наомі Воттс підтвердила свій шлюб із колегою-актором Біллі Крудапом. Зоряна співачка Адель теж породила чутки, що вийшла заміж за свого партнера Річа Пола. В одній із розмов вона назвала його чоловіком. Утім, ніхто з них офіційно ці чутки не підтвердив.

Водночас 79-річний Роберт Де Ніро та 83-річний Аль Пачіно обидва оголосили про народження дітей. У Де Ніро це сьома дитина. Її народила його подруга Тіффані Чен. А в Аль Пачіно — четверта. Її мати — 29-річна Нур Алфаллах.

У співачки Ріанни — уже другий син. У зірки реаліті-шоу Кортні Кардаш’ян та її чоловіка-музиканта Тревіса Баркера теж народився хлопчик. Пара виховує шістьох дітей.

53-річна модель Наомі Кемпбелл повідомила в соцмережі, що в неї народився син. 2021 року вона народила дочку.

В акторки Ліндсі Логан та фінансиста Бадера Шаммаса з’явився первісток. Назвали Луай.

А тепер про розлучення. Акторка Джада Пінкетт-Сміт оголосила, що вже сім років як розлучилася з Віллом Смітом. Вони побралися ще 1997 року.

Після року шлюбу про розлучення оголосила попзірка Брітні Спірс й актор Сем Асгарі.

Також після 27 років шлюбу розлучилися актори Г’ю Джекман та Деборра-Лі Фернесс. Раніше пара всиновила двох дітей.

Меріл Стріп розлучилася зі скульптором Доном Гаммером, за якого вийшла ще 1978 року.

Співачка Аріана Гранде після двох років шлюбу розлучається з агентом із нерухомості Далтоном Гомесом. А акторка Різ Візерспун розійшлася з кіноагентом Джимі Тотом.

Також після 18 років шлюбу розірвали стосунки Кевін Костнер та Крістін Баумгартнер. У них троє дітей.

Нарешті, медіамагнат Руперт Мердок розірвав заручини з 66-річною світською левицею Енн Леслі Сміт. 92-річний мільярдер за плечима має вже чотири шлюби.
Коротке посилання на цю сторінку:

Романи, розлучення та діти: особисте життя зірок у 2023 роціЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: