06.05.2024
Телеканал NTD

Велика Британія посилює візові правила, щоб зменшити легальну міграцію

Велика Британія посилює візові правила, щоб зменшити легальну міграцію

Зменшити кількість мігрантів намагається уряд Великої Британії. Ідеться про легальне прибуття до країни. Міністр внутрішніх справ..

Дата завантаження: 2024-05-06

video

Зменшити кількість мігрантів намагається уряд Великої Британії. Ідеться про легальне прибуття до країни. Міністр внутрішніх справ каже, що для цього він на третину підвищить мінімальну зарплату, яку працівникам мають виплачувати роботодавці, щоб ті могли отримати візу.

Уряд Ріші Сунака вдався до цього після рекордного напливу трудових мігрантів у 2022 році, через що від нього почали вимагати вжити заходів.

Клеверлі зазначає, що мінімальний поріг річної зарплати для іноземних кваліфікованих працівників підвищать до 48 900 доларів США. До цього було трохи більше ніж 33 тисячі. Також переглянуть список професій, для яких поріг було знижено через брак фахівців, і збільшать вимоги до умов, за яких працівники зможуть привозити свої сім’ї.

[Джеймс Клеверлі, міністр внутрішніх справ Великої Британії]:

«Міграція до цієї країни занадто висока, і її треба знизити. Сьогодні ми вживаємо більш рішучих заходів, ніж будь-який інший уряд у минулому».

Високий рівень легальної міграції вже понад десять років спричинює невдоволення британців. Сунак обіцяє взяти ситуацію під контроль.

Утім, це навряд чи стане доброю новиною для власників бізнесу. Багатьом із них останнім часом було важко наймати працівників, враховуючи вихід Великої Британії з ЄС.

Пакет заходів почнуть реалізовувати навесні. Як очікують, завдяки йому до країни щороку приїжджатиме на 300 тисяч трудових мігрантів менше, ніж 2022-го.
Коротке посилання на цю сторінку:

Велика Британія посилює візові правила, щоб зменшити легальну міграціюІзраїль обіцяє радитися зі США перед наступом на Рафах, що в Секторі ГазиБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаУ Гаїті сформували перехідну президентську раду та призначили прем’єраООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераПрем’єр Іспанії тимчасово припинив виконувати обов’язки, щоб подумати про відставку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: