16.07.2024
Телеканал NTD

Автомобільна аварія біля Ніагарського водоспаду: влада виключає версію теракту

Автомобільна аварія біля Ніагарського водоспаду: влада виключає версію теракту

Автокатастрофа, що сталася на переході американсько-канадського кордону біля Ніагарського водоспаду, не була терактом. Про це заявила..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

Автокатастрофа, що сталася на переході американсько-канадського кордону біля Ніагарського водоспаду, не була терактом. Про це заявила влада США.

Але деталі аварії на Мосту Веселки поки незрозумілі. Як повідомила губернатор штату Нью-Йорк Кеті Гокул, винуватцем став житель її штату. Він та пасажирка автомобіля загинули.

Була ця ДТП навмисною чи випадковою, зараз з’ясовують слідчі.

Як видно на кадрах із камери стеження, автомобіль їхав з боку США на високій швидкості. Потім він врізався в якийсь об’єкт, злетів у повітря й упав на землю.

Цей місцевий житель став свідком аварії.

[місцевий житель]:

«Ми почули звук, схожий на вибух. Ми побігли до вікна подивитися, що діється. І раптом побачили машину середніх розмірів, що палала. Можливо, седан. Усе огорнув дим. Я почав хвилюватися, бо дим ішов у бік моєї машини, яка стояла біля паркану».

Як повідомляє CNN, водієм був 56-річний чоловік. Він їхав з дружиною на автомобілі Bentley в Торонто на концерт рок-гурту KISS.

Аварія сталася на тлі загострення проблем із безпекою, спричинених бойовими діями на Близькому Сході, а також на піку туристичних поїздок до США напередодні Дня подяки.

Міст Веселки поки що перекритий. Однак інші КПП працюють.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автомобільна аварія біля Ніагарського водоспаду: влада виключає версію терактуЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламентуПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»Мігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйовано

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: