22.04.2024
Телеканал NTD

Яка вілла в Кенії варта британського короля?

Яка вілла в Кенії варта британського короля?

Ця вілла в Кенії стоїть біля узбережжя Індійського океану. Вона відома тим, що в ній зупинявся..

Дата завантаження: 2024-05-22

video

Ця вілла в Кенії стоїть біля узбережжя Індійського океану. Вона відома тим, що в ній зупинявся король Чарльз III і королева Камілла під час недавнього візиту до країни.

З портового міста Момбаса сюди можна доїхати за пів години. Віллу з п’ятьма спальнями та ванними кімнатами 2 листопада заполонили палацові працівники, які чекали на прибуття британської монаршої сім’ї.

Віллу спроєктував та побудував у 2016 році нідерландський дизайнер із Кенії Ервін Оверкамп. Це ультрасучасний сімейний будинок у скандинавському стилі. Він стоїть на зеленій ділянці площею 750 квадратних метрів.

Саму віллу прикривають високі дерева. З терас видно чудовий краєвид на захід сонця.

[Ервін Оверкамп, дизайнер]:

«Я думаю, вони обрали це місце через його безпеку, конфіденційність та природу».

Король Чарльз III та королева Камілла прибули сюди під зливою після зустрічей та заходів у Момбасі.

Ніч вони провели у верхньому північному крилі будинку, у куленепробивній спальні. У номері є балкон, звідки видно гірський пейзаж і басейн унизу.

[Ервін Оверкамп, дизайнер]:

«Я думаю, що ми справді можемо приймати тут членів королівської родини, і в нас є всі зручності: фантастична спальня нагорі, яка повністю куленепробивна. Так, я думаю, ми задовольняємо їхні потреби».

Монарша сім’я провела тут менш як добу. Дизайнер каже, що найбільше король та королева хвалили екологічність вілли.

[Ервін Оверкамп, дизайнер]:

«Його Величність похвалив мене за те, наскільки красивою була архітектура, а також за екологічність, оскільки цей будинок працює виключно на сонячній енергії, абсолютно весь. Це його дуже вразило».

Зараз будинок належить спадкоємцям покійного кенійського бізнес-магната Кріса Кірубі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Яка вілла в Кенії варта британського короля?Лікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуЕксміністра Казахстану засудили до 24 років позбавлення волі за вбивство дружиниМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Їдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аварії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: