27.07.2024
Телеканал NTD

Яка вілла в Кенії варта британського короля?

Яка вілла в Кенії варта британського короля?

Ця вілла в Кенії стоїть біля узбережжя Індійського океану. Вона відома тим, що в ній зупинявся..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Ця вілла в Кенії стоїть біля узбережжя Індійського океану. Вона відома тим, що в ній зупинявся король Чарльз III і королева Камілла під час недавнього візиту до країни.

З портового міста Момбаса сюди можна доїхати за пів години. Віллу з п’ятьма спальнями та ванними кімнатами 2 листопада заполонили палацові працівники, які чекали на прибуття британської монаршої сім’ї.

Віллу спроєктував та побудував у 2016 році нідерландський дизайнер із Кенії Ервін Оверкамп. Це ультрасучасний сімейний будинок у скандинавському стилі. Він стоїть на зеленій ділянці площею 750 квадратних метрів.

Саму віллу прикривають високі дерева. З терас видно чудовий краєвид на захід сонця.

[Ервін Оверкамп, дизайнер]:

«Я думаю, вони обрали це місце через його безпеку, конфіденційність та природу».

Король Чарльз III та королева Камілла прибули сюди під зливою після зустрічей та заходів у Момбасі.

Ніч вони провели у верхньому північному крилі будинку, у куленепробивній спальні. У номері є балкон, звідки видно гірський пейзаж і басейн унизу.

[Ервін Оверкамп, дизайнер]:

«Я думаю, що ми справді можемо приймати тут членів королівської родини, і в нас є всі зручності: фантастична спальня нагорі, яка повністю куленепробивна. Так, я думаю, ми задовольняємо їхні потреби».

Монарша сім’я провела тут менш як добу. Дизайнер каже, що найбільше король та королева хвалили екологічність вілли.

[Ервін Оверкамп, дизайнер]:

«Його Величність похвалив мене за те, наскільки красивою була архітектура, а також за екологічність, оскільки цей будинок працює виключно на сонячній енергії, абсолютно весь. Це його дуже вразило».

Зараз будинок належить спадкоємцям покійного кенійського бізнес-магната Кріса Кірубі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Яка вілла в Кенії варта британського короля?Австралійців навчають готувати поживно та недорого, щоб зменшити витратиЗабути про війну завдяки шахам допомагають дітям у ДР КонгоПакистанських студентів евакуювали після насильства в КиргизстаніНа озері у Гватемалі розростається сміттєвий «острів»Водій — доставник їжі сповна відчув хвилю спеки в ГреціїВиверження вулкана Етна на Сицилії приваблює туристівБайден розкритикував рішення Верховного суду про імунітет Дональда ТрампаЄгиптяни незадоволені частковим скасуванням субсидій на хлібЧерез посуху в Мехіко пересохли канали ацтеків

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: