08.04.2024
Телеканал NTD

Автобус для собак з’явився в Бразилії

Автобус для собак з'явився в Бразилії

Так, це «догбас» — автобус для собак. Такий незвичайний громадський транспорт ходить бразильським островом Санта-Катаріна. За..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Так, це «догбас» — автобус для собак. Такий незвичайний громадський транспорт ходить бразильським островом Санта-Катаріна. За кермом дядько Андре. Так лагідно називають його господарі чотирилапих вихованців.

Андре Бресан — дресирувальник, а ще власник готелю й дитсадка для собак. Автобус знадобився для зручності клієнтів. Багатьом бракує часу, щоби відвести вихованця до дитячого садка чи забрати назад.

[Андре Бресан, дресирувальник собак]:

«Завдяки нашій незмінній любові до собак приблизно два місяці тому нам удалося втілити в життя мрію, яку ми плекали з 2010 року — придбати автобус для собак».

Гроші на автобус зібрали спільнокоштом, тобто за допомогою громадського фінансування. Люди відгукнулися миттєво. Транспорт мусили обладнати ременями безпеки, а для великих собак наростили сидіння.

[Андре Бресан, дресирувальник собак]:

«Законодавство вимагає, щоб ми обладнали автобус таким чином. Треба було внести деякі зміни до конструкції ременів безпеки, щоб вони застібалися не в одній точці, як зазвичай, а у двох. Так собаки не впадуть убік чи вперед».

Дитсадок працює із сьомої ранку до п’ятої вечора.

[власниця собак]:

«Це чудова ідея, бо зазвичай, коли приходить дядько Андре, нас немає вдома. Він приїжджає і забирає наших малюків. А якщо ми вдома, то просто спускаємося вниз, і він їх забирає, а потім привозить назад. Ми бачимо, що вони щасливі й почуваються чудово. Тож це круто».

Удень Андре займається із собаками, тож нудьгувати їм ніколи. Дресирувальнику допомагає дружина, а ще п’ятеро працівників його невеликої компанії. У дитсадок беруть лише стерилізованих тварин. Також собаки мають бути доброзичливими й товариськими.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автобус для собак з’явився в БразиліїВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій БританіїУ Таїланді влаштували традиційні перегони запряжених буйволівЄгиптянка знайшла спокій у монотонній роботі ліфтераУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коалУ Лос-Анджелесі відкрили елітний клуб для собакЕкіпаж вітрильника «Амеріго Веспуччі» ознайомить американців з італійською культурою1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАУгорське село зайнялося саморозвитком і приваблює молоді сім’ї та туристівВетеринар із Нідерландів лікує коней та ослів у Єгипті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: