24.02.2024
Телеканал NTD

9-річна малазійка пошила десятки захисних халатів для медиків

9-річна малазійка пошила десятки захисних халатів для медиків

Малазійській школярці Нур Афії всього дев'ять років, але вона щодня шиє по чотири захисних халати для..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Малазійській школярці Нур Афії всього дев’ять років, але вона щодня шиє по чотири захисних халати для медиків. Юна швачка знає, наскільки небезпечний коронавірус, тому хоче допомогти лікарям і медсестрам, які працюють у лікарнях міста Серембан.

[Нур Афія Кістіна Замзурі, швачка]:
«Було важко на душі, тому сказала мамі, що хочу допомогти».

Нур Афія шиє халати між уроками. Зараз у Малайзії навчання проходить в онлайн-режимі.

[Хаснан Бінті Худ, мама швачки]:
«Коли вона побачила фотографію медика з відділення КТ у її захисному халаті, то ще більше надихнулася. Вона сказала, що оскільки не ходить до школи, то хоче більше шити».

Мама дівчинки — кравчиня, тому Нур Афія шиє з п’яти років. З початку березня вона зробила вже 130 захисних халатів. Цього місяця планує зшити щонайменше 60.

Свої вироби дівчинка разом із мамою відвезла до двох лікарень Серембана.
Коротке посилання на цю сторінку:

9-річна малазійка пошила десятки захисних халатів для медиків19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняЯку країну визнали найщасливішою

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: