27.06.2024
Телеканал NTD

Болівійська сім’я готує безкоштовні обіди для поліції та лікарів

Болівійська сім'я готує безкоштовні обіди для поліції та лікарів

Болівієць Ернесто Техеріна проводить на кухні більшу частину дня. Він разом із родиною вирішив доставляти обіди..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Болівієць Ернесто Техеріна проводить на кухні більшу частину дня. Він разом із родиною вирішив доставляти обіди тим, хто перебуває на передовій протистояння пандемії коронавірусу, — медпрацівникам та поліціянтам.

Нещодавно Ернесто працював менеджером із маркетингу в компанії, яка є найбільшим імпортером автомобілів у Болівії. 12 березня через пандемію він опинився в ізоляції в товаристві дружини, тещі й трьох дочок.

Він каже, що ця картопля фрі й курка — не просто їжа. Для нього це спосіб морально підтримати людей, які ризикують заразитися. Ернесто назвав свій проект «Турбота про тих, хто піклується про нас».

[Ернесто Техеріна, засновник благодійного проекту]:

«Я дізнався про ті професії, які недооцінили, наприклад поліцію. Ми звикли бачити поліціянтів на вулицях, та мало хто знає, як важко простояти на одному місці протягом 12 годин на сонці, під час дощу, на холоді. Ми хочемо віддячити цим людям, адже потрібно всього п’ять хвилин, щоб поговорити з ними, що-небудь дати їм і дізнатися, як проходить їхній день».

Щодня родина готує 100 обідів для поліціянтів, військовиків, вуличних прибиральників, тих, хто проводить дезінфекцію, та медиків у всьому Ла-Пасі. Подружжя бере на себе всі витрати, хоча нещодавно друзі теж почали пропонувати їм допомогу.

На приготування їжі йде майже весь день, а вечорами вони її доставляють. Сім’я роздала вже приблизно 3000 обідів.

[Херальдін Осінага, дружина Ернесто Техеріни]:
«Ми кажемо, що сьогодні принесли їм вечерю чи обід. Вони відповідають: “Дуже дякуємо”. Вони щиро дякують, і це дуже приємно».

У Болівії планують почати послаблювати карантинні обмеження. Однак Ернесто каже, що поки не збирається облишати почату справу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Болівійська сім’я готує безкоштовні обіди для поліції та лікарівУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїНа Кубі закінчується паливо?ООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»У Кенії люди гинуть від повенейДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: