19.08.2024
Телеканал NTD

Картини та прикраси: речі телеведучої Барбари Волтерс виставили на торги

Картини та прикраси: речі телеведучої Барбари Волтерс виставили на торги

Майно знаменитої американської телеведучої і журналістки Барбари Волтерс виставили на торги. Аукціонний дім пропонує понад 300..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Майно знаменитої американської телеведучої і журналістки Барбари Волтерс виставили на торги. Аукціонний дім пропонує понад 300 лотів. Це картини, ювелірні вироби, меблі та предмети декору. Більшість предметів зберігалася у квартирі телеведучої у Верхньому Іст-Сайді, де вона прожила 30 років.

[Керолайн Моррісі, працівниця аукціонного дому]:

«Вона була пристрасним колекціонером у всіх цих сферах і збирала все продумано».

Окраса колекції — картина «Єгиптянка» пензля Джона Сінгера Сарджента. За неї хочуть отримати до 1,8 мільйона доларів.

Ще один значний лот — каблучка з діамантом вагою майже 14 каратів. Її оцінюють у 600–900 тисяч доларів. Перстень Барбарі подарував Мерв Еделсон, з яким вона двічі була в шлюбі.

Також із молотка підуть три пари сережок. Їх створив спеціально для Волтерс ювелір Жоель Артур Розенталь. Його називають «Фаберже нашого часу». Він продає свої вироби під брендом JAR.

[Керолайн Моррісі, працівниця аукціонного дому]:

«JAR — це французький ювелір. Він ще живий. Але покупець не вибирає JAR. Це він вибирає клієнтів. Майстер створює ювелірний виріб, враховуючи особливості людини. Тому прикраси виходять такими цікавими. Ці три пари сережок сміливі, яскраві й по-справжньому відображають індивідуальність Барбари».

Кожну пару сережок оцінюють приблизно у 200 тисяч доларів. А за всі лоти розраховують отримати вісім мільйонів. Гроші підуть на благодійність у тих сферах, які були важливими для самої Барбари Волтерс.

Журналістка десять років працювала в ранкових новинах Today на каналі NBC, потім ще 25 на ABC вела інформаційну передачу 20/20. В останні роки життя вела своє денне телешоу The View. Барбара Волтерс померла 30 грудня 2022 року у віці 93 років.

Аукціон відбудеться 6 листопада. Торги проходять й онлайн. Вони триватимуть до 7 листопада.
Коротке посилання на цю сторінку:

Картини та прикраси: речі телеведучої Барбари Волтерс виставили на торгиВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямУнікальну колекцію монет данського магната, нарешті, можуть продатиЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собак

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: