19.11.2024
Телеканал NTD

1000 аргентинців у костюмах Людини-павука вирішили побити світовий рекорд

1000 аргентинців у костюмах Людини-павука вирішили побити світовий рекорд

Коло 1000 людей у костюмах Людини-павука зібралися на площі Республіки в Буенос-Айресі, щоби побити рекорд Гіннесса...

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Коло 1000 людей у костюмах Людини-павука зібралися на площі Республіки в Буенос-Айресі, щоби побити рекорд Гіннесса. На захід з’їхалися шанувальники знаменитого супергероя з усієї країни та навіть із-за кордону.

[організатор заходу]:

«Аргентина — рекордсмен Книги Гіннесса за найбільшими зборами “людей-павуків” на планеті Земля. І все завдяки цим трохи божевільним та чудовим людям, які приїхали в костюмах Людини-павука з Коррієнтеса, Мендоси та Уругваю».

Організатори сфотографували всіх учасників та зібрали їхні підписи. Усю інформацію надішлють представникам Книги рекордів Гіннесса.

[учасник заходу]:

«Я приїхав підтримати цю чудову спільноту. Ми аргентинці, тому маємо побити рекорд світу».

Людину-павука створили американці Стен Лі та Стів Дітко. Уперше його побачили на сторінках коміксу «Дивовижна фантазія» 1962 року. Він одразу став одним із найпопулярніших супергероїв.

[учасник заходу]:

«Людина-павук дуже багато значить у моєму житті. Без маски я дуже сором’язливий, а носіння маски дає мені більше свободи виражати себе та свою думку».

Попередній рекорд із найбільшого зібрання людей у костюмах Людини-павука належить малазійцям. Вони встановили його в червні цього року. У заході взяло участь 685 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

1000 аргентинців у костюмах Людини-павука вирішили побити світовий рекордКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуСтаре місто Баку приваблює туристів стародавніми палацами, мечетями та караван-сараямиВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцям

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: