05.08.2024
Телеканал NTD

Турецька компанія відключила електропостачання столиці Гвінеї-Бісау

Турецька компанія відключила електропостачання столиці Гвінеї-Бісау

Столиця Гвінеї-Бісау — країни Західної Африки — занурилася в пітьму. Турецька компанія відключила місто Бісау від..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Столиця Гвінеї-Бісау — країни Західної Африки — занурилася в пітьму. Турецька компанія відключила місто Бісау від електроживлення.

Зі слів міністра економіки Гвінеї-Бісау, це сталося через невиплачений борг. Він додав, що зараз тривають переговори щодо погашення заборгованості розміром 15 мільйонів доларів США. Цю суму країна завинила компанії за електро- та водопостачання.

Міністр обіцяє владнати проблему впродовж 15 днів.

Турецька фірма з 2019 року забезпечує 100 % потреб Гвінеї-Бісау в електроенергії. Вона є одним із найбільших у світі операторів плавучих електростанцій.

Представник компанії заявив, що її плавуча електростанція не змогла працювати далі після «тривалого періоду без платежів». Також у заяві фірми зазначено, що вона цілодобово працює з чиновниками над усуненням проблеми.

Минулого місяця турецький виробник електроенергії також припинив постачання до столиці Сьєрра-Леоне Фрітауна. Причиною став борг завбільшки приблизно 40 мільйонів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Турецька компанія відключила електропостачання столиці Гвінеї-БісауВеликі повені на півночі Іраку: є загибліАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: