16.10.2024
Телеканал NTD

Тайфун «Койну» приніс на Тайвань буревій та зливи

Тайфун «Койну» приніс на Тайвань буревій та зливи

Тайфун «Койну» приніс на Тайвань буревій та зливи. Він рухається через острів із південного узбережжя. Уже..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

Тайфун «Койну» приніс на Тайвань буревій та зливи. Він рухається через острів із південного узбережжя. Уже повідомляють про 190 постраждалих. Про загиблих інформації не надходило.

Через негоду майже в усіх провінціях оголосили вихідний та скасували заняття в школах. Мільйони людей намагаються не виходити з дому.

Найрясніший дощ випав у районі східного узбережжя. Але й тут, як кажуть місцеві жителі, опадів менше, ніж зазвичай.

[місцевий житель]:

«Як порівняти з попередніми тайфунами, здається, що вітер дуже сильний, але дощу мало. Я чув, що вчора на Острові орхідей був сильний вітер. Можливо, клімат надто посушливий, тож у районі Тайдуна ми не бачимо багато дощів».

Щодо столиці Тайбей, то її стихія поки що не дуже зчепила, і місто живе у звичайному ритмі.

«Койну», що в перекладі з японської означає «цуценя», налетів на тайванський півострів Хенчунь як тайфун четвертої категорії. Тобто швидкість вітру досягала 252 кілометрів за годину.

Проте, за прогнозами, коли «Койну» перетне Тайванську протоку й попрямує в бік китайської провінції Гуандун, його сила ослабне.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тайфун «Койну» приніс на Тайвань буревій та зливиСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаЛісова пожежа наближається до канадського міста, де залягають поклади нафтовмісних пісківПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»ЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуЄС запроваджує перший пакет санкцій проти китайських компаній

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: