22.01.2024
Телеканал NTD

Автобус упав з естакади в Італії — 21 людина загинула

Автобус упав з естакади в Італії — 21 людина загинула

Страшна аварія у Венеції. Автобус із пасажирами злетів з естакади й загорівся. Загинуло щонайменше 21 людина...

Дата завантаження: 2024-05-21

video

Страшна аварія у Венеції. Автобус із пасажирами злетів з естакади й загорівся.

Загинуло щонайменше 21 людина. Ще 18 постраждали.

За даними місцевої влади, в автобусі їхали здебільшого туристи. Їх везли до наметового табору. Серед загиблих — п’ятеро українців та один німець. Також у салоні були пасажири з Франції та Хорватії.

Аварія сталася близько 8 години вечора поблизу Местре — материкового району Венеції. Як повідомляють, автобус, який працює на метані, протаранив огорожу, пролетів коло 30 метрів й упав біля залізничних колій. Водночас він зачепив електропровід і спалахнув.

Рятувальна операція була складною — автобус дуже понівечило.

Водій — 40-річний італієць — теж утратив життя. Кількість загиблих може зрости, бо деякі постраждалі — у критичному стані. Серед них 50-річна жінка та 4-річна дівчинка з України.

Причина аварії наразі незрозуміла. Однак, за однією з версій слідства, водієві стало погано, і він утратив керування.

У Венеції оголошено жалобу за жертвами ДТП.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автобус упав з естакади в Італії — 21 людина загинулаУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЛісова пожежа наближається до канадського міста, де залягають поклади нафтовмісних пісківВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСВерховний суд залишив ім’я Дональда Трампа в бюлетенях штату КолорадоТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуПовені спричинили хаос в Афганістані та Пакистані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: