21.01.2024
Телеканал NTD

Голлівудські сценаристи попередньо домовились із кіностудіями

Голлівудські сценаристи попередньо домовились із кіностудіями

Профспілка сценаристів і письменників Голлівуду заявила, що досягла попередньої трудової угоди з великими кіностудіями. Очікують, що..

Дата завантаження: 2024-05-21

video

Профспілка сценаристів і письменників Голлівуду заявила, що досягла попередньої трудової угоди з великими кіностудіями. Очікують, що цей договір покладе край одному з двох страйків, які паралізували більшу частину кіно- й телевиробництва та коштували економіці Каліфорнії мільярдів доларів.

Перш ніж трирічний контракт набуде чинності, його має схвалити керівництво Гільдії письменників Америки та члени профспілки.

Гільдія виступає від імені 11 500 авторів галузі кіно й телебачення. Вона схарактеризувала угоду як виняткову, що забезпечує «значні вигоди та захист для письменників і сценаристів».

Утім, договір, хоч і став важливою віхою, не поверне Голлівуд до роботи, адже профспілка акторів SAG-AFTRA й далі страйкує.

SAG-AFTRA представляє інтереси 160 000 акторів кіно й телебачення, каскадерів, дикторів та інших медійників. Вона оголосила страйк у липні.

Як наслідок, уперше за 63 роки Голлівуд зіткнувся зі страйком двох профспілок одночасно.
Коротке посилання на цю сторінку:

Голлівудські сценаристи попередньо домовились із кіностудіямиІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніСтуденти в США й далі будують табори на території вишів, попри ризик бути відрахованимиПоліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальниківАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівГрад з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негодиЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компоненти

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: