21.11.2024
Телеканал NTD

Пожежа та вибухи на фабриці на Тайвані: уже 9 загиблих

Пожежа та вибухи на фабриці на Тайвані: уже 9 загиблих

До дев'яти зросла кількість загиблих через пожежу та вибухи на фабриці на Тайвані. Загинуло четверо вогнеборців,..

Дата завантаження: 2024-05-21

video

До дев’яти зросла кількість загиблих через пожежу та вибухи на фабриці на Тайвані. Загинуло четверо вогнеборців, та п’ятеро робітників. Ще одну людину вважають зниклою безвісти. Понад сто дістало тілесних ушкоджень.

На цій фабриці робили м’ячі для гольфу. Вона стоїть на півдні острова в промзоні в повіті Піндун.

Спочатку почалася пожежа. Потім пролунав вибух, і за деякий час — другий. Як наслідок, обвалилася конструкція будівлі.

[охоронець фабрики]:

«Струснуло сильно, ніби щось штовхнуло мене вперед. Я був у офісі служби безпеки й працював із документами. Раптом почув вибух. Я побачив білий дим і 6–7 людей із закривавленими руками. Перед цим був ще один вибух усередині. Дехто порізався уламками скла».

Спочатку пожежу гасили лише сухими матеріалами, бо, зі слів власника фабрики, там зберігалися небезпечні речовини. Вогонь ліквідували більш ніж за добу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, причина пожежі наразі невідома. Триває слідство.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пожежа та вибухи на фабриці на Тайвані: уже 9 загиблихДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануІзраїль відправив танки на північ Сектора ГазиЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиПоліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальниківЩе одного імовірного китайського шпигуна заарештували в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: