10.10.2024
Телеканал NTD

Гантера Байдена звинуватили в незаконному придбанні зброї

Гантера Байдена звинуватили в незаконному придбанні зброї

Синові президента США Гантерові Байдену 14 вересня висунули кримінальне звинувачення. Йому інкримінують те, що він обдурив..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Синові президента США Гантерові Байдену 14 вересня висунули кримінальне звинувачення. Йому інкримінують те, що він обдурив продавця під час купівлі вогнепальної зброї.

Це вперше в історії США сина чинного президента переслідують за кримінальний злочин.

Байдена-молодшого звинуватили за трьома епізодами, пов’язаними з тим, що він, купуючи зброю, збрехав під час заповнення бланків. У 2018 році він зазначив, що не вживав заборонених наркотичних речовин і не мав від них залежності. Однак тоді він активно вживав крек.

Потім він придбав револьвер кольт у магазині зброї штату Делавер. Проте свідома брехня під час заповнення таких документів та вживання наркотиків людиною, яка має зброю, у США караються кримінально.

Звинувачення висунули після того, як у липні зірвалася угода Гантера Байдена із правосуддям. Він мав визнати провину в несплаті податків та незаконному зберіганні зброї.

Якщо цього разу сина президента визнають винним, то йому загрожує до 25 років позбавлення волі.

Водночас республіканці в палаті представників США оголосили про початок розслідування, яке може запустити процес імпічменту щодо президента Джо Байдена.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гантера Байдена звинуватили в незаконному придбанні зброїОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніНапади на німецьких політиків напередодні виборів почастішалиІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора Гази137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаІзраїль звинуватив сестру лідера ХАМАСу Ісмаїла ГаніїКолумбійський університет почав відстороняти студентів від навчанняЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: