27.06.2024
Телеканал NTD

Чому в Бразилії проводять весілля на заході сонця та на світанку

Чому в Бразилії проводять весілля на заході сонця та на світанку

Прекрасний краєвид на найзнаменитіші гори Ріо-де-Жанейро з фортеці Санта-Круз-да-Барра приваблює не лише туристів, а й молодят...

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Прекрасний краєвид на найзнаменитіші гори Ріо-де-Жанейро з фортеці Санта-Круз-да-Барра приваблює не лише туристів, а й молодят.

Організатори свята готуються до чергового весілля на заході сонця.

[Джошуа Менезес, наречений]:

«Ми живемо в Сан-Паулу, але обрали Ріо-де-Жанейро. Це найкращий варіант для нашого весілля: на тлі цього чудового пейзажу, що біля Ріо-де-Жанейро, і з краєвидом на Цукрову гору та Христа-Спасителя. Ми хотіли подарувати нашим гостям неймовірні враження від чудового місця».

Усі гості цієї церемонії — із Сан-Паулу. Їм довелося проїхати 400 кілометрів. Наречена пояснює, чому вирішила одружитися саме тут.

[Рафаела Гонсалвеш, наречена]:

«Переважно через прекрасний краєвид, а ще тому, що ми любимо море й хотіли зустріти захід сонця. Бог подарував нам чудовий день, він був ідеальним».

Зазвичай гості весілля залишаються в Ріо на вихідні: проводять час на пляжах і милуються краєвидами.

Ще одне популярне місце для весілля — статуя Христа-Спасителя.

Тут гості збираються на весілля з п’ятої ранку. Молодята проїхали 800 кілометрів, щоб одружитися в цьому місці.

[Кароліна Сілва, наречена]:

«Це унікальний краєвид, унікальне весілля, усе дуже незвичайно. Така енергетика є лише тут».

Весілля треба завершити до 7:30 ранку, коли територію відкриють для туристів. Вінчання за католицькою традицією проводять у крихітній каплиці всередині статуї.

Весілля біля статуї почали проводити у 2015 році. Тренд задав один із місцевих музикантів. Він першим зважився на досвітнє одруження.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чому в Бразилії проводять весілля на заході сонця та на світанкуПожежа в торговому центрі в Китаї — 16 загиблихВідкрита тюрма: як в’язнів Чехії повертають у суспільствоЯк щорічна міграція птахів допомагає поширити пташиний грипБджоли жалять лісорубів, охороняючи мангрові ліси КеніїАвстралійців навчають готувати поживно та недорого, щоб зменшити витратиНа озері у Гватемалі розростається сміттєвий «острів»Науковці: квітень став найспекотнішим за всю історію спостереженьЗабути про війну завдяки шахам допомагають дітям у ДР КонгоПісля повені на півдні Бразилії поширюються небезпечні хвороби

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: