14.12.2024
Телеканал NTD

Найбільша за 140 років: Гонконг накрила рекордна злива

Найбільша за 140 років: Гонконг накрила рекордна злива

Гонконг накрила найбільша злива в історії цього регіону КНР. Такого тут не бачили щонайменше 140 років..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Гонконг накрила найбільша злива в історії цього регіону КНР. Такого тут не бачили щонайменше 140 років — тобто за весь час спостережень.

Це залишки тайфуну «Хайкуй». Через негоду в Гонконгу почалися великі повені. Затоплено автодороги й торгові центри. Подекуди зійшли зсуви.

Місцями затопило й метро. Через це зупинили рух на одній із жвавих гілок. Інші працюють, але потяги ходять із затримками.

Наземний громадський транспорт також зупинився. Для мегаполіса це справжній колапс. Гонконг густо населений — близько семи тисяч осіб на квадратний кілометр.

Метеорологи оголосили найвищий рівень небезпеки — чорний. Поки він діє, людям рекомендують утримуватися від будь-яких поїздок.

Влада скасувала заняття в школах. Працівникам теж наказали лишатися вдома.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільша за 140 років: Гонконг накрила рекордна зливаНа Кубі закінчується паливо?Європарламент затвердив нові імміграційні правила Євросоюзу25 років репресій: прихильники Фалуньгун закликають зупинити переслідування в КитаїІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаНирки — у центрі нової кризи в НепаліВ Іспанії «накрили» найбільший у Європі цех із виготовлення фальшивих монетФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: