27.05.2024
Телеканал NTD

Найбільша за 140 років: Гонконг накрила рекордна злива

Найбільша за 140 років: Гонконг накрила рекордна злива

Гонконг накрила найбільша злива в історії цього регіону КНР. Такого тут не бачили щонайменше 140 років..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Гонконг накрила найбільша злива в історії цього регіону КНР. Такого тут не бачили щонайменше 140 років — тобто за весь час спостережень.

Це залишки тайфуну «Хайкуй». Через негоду в Гонконгу почалися великі повені. Затоплено автодороги й торгові центри. Подекуди зійшли зсуви.

Місцями затопило й метро. Через це зупинили рух на одній із жвавих гілок. Інші працюють, але потяги ходять із затримками.

Наземний громадський транспорт також зупинився. Для мегаполіса це справжній колапс. Гонконг густо населений — близько семи тисяч осіб на квадратний кілометр.

Метеорологи оголосили найвищий рівень небезпеки — чорний. Поки він діє, людям рекомендують утримуватися від будь-яких поїздок.

Влада скасувала заняття в школах. Працівникам теж наказали лишатися вдома.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільша за 140 років: Гонконг накрила рекордна зливаКолумбійський університет почав відстороняти студентів від навчанняЗливи спричинили хаос у ТоронтоЗливи з градом затопили місто на заході ПольщіМакрон тимчасово зупинив виборчу реформу в Новій КаледоніїУ Словаччині потяг урізався в автобус — є жертвиДжо Байден заборонив надавати притулок нелегальним іммігрантамЯк реагують кіпріоти на погрози «Хезболли»У Тель-Авіві вперше за чотири місяці лунали сирениЄменські хусити заявили про удар по ізраїльському Ейлату

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: