18.12.2024
Телеканал NTD

Квіти в кризі — хіт у Японії на тлі спеки

Квіти в кризі — хіт у Японії на тлі спеки

На тлі палкого літнього сонця в Японії процвітає продаж штучних квітів, заморожених у кризі. Одна токійська..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

На тлі палкого літнього сонця в Японії процвітає продаж штучних квітів, заморожених у кризі.

Одна токійська компанія відкрила відповідну студію торік. На такий крок підштовхнула пандемія, через яку різко впав продаж основного товару — льоду.

Для виготовлення композиції великий контейнер спочатку наповнюють водою. Потім поміщають усередину квіти та інші декоративні елементи. Після цього рідину впродовж двох тижнів повільно заморожують, щоб лід був прозорим.

[Катару Онода, власник компанії]:

«Під час повільного заморожування лід стає прозорим, тому повільне замерзання води робить предмети всередині красивими. Зрештою, ми розрізаємо його, упаковуємо й доставляємо клієнтам».

За словами Оноди, клієнти зазвичай купують заморожені квіти як подарунок на різні свята, як-от дні народження, ювілеї та святкові дати.

Лід урешті тане, але лишаються квіти та інші прикраси, що були всередині композиції.

Власник компанії каже, що останнім часом через спеку зріс і продаж льоду.

[Катару Онода, власник компанії]:

«Продаж майже подвоївся. Під час пандемії було дуже важко, постачання припинилося. Ми боялися, що нічого не зміниться. Але попит на лід повернувся. Насправді ми не справляємося із замовленнями».

Заморожені в кризі квіти коштують від 45 до 75 доларів США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квіти в кризі — хіт у Японії на тлі спекиУ Болівії ламам, альпакам та вікуньям присвятили фестивальФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: