26.08.2024
Телеканал NTD

Один із власників сінгапурського вуличного кафе не закрився, а готує безкоштовну їжу

Один із власників сінгапурського вуличного кафе не закрився, а готує безкоштовну їжу

28-річний житель Сінгапуру Джейсон Чжуан і далі працює у своєму вуличному кафе попри те, що всі..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

28-річний житель Сінгапуру Джейсон Чжуан і далі працює у своєму вуличному кафе попри те, що всі його сусіди закрилися на карантин. Згідно із запровадженими в місті обмеженнями це дозволено. Однак тепер він здебільшого віддає їжу безкоштовно нужденним.

Раніше Джейсон займався професійно боксом. У кафе працює останні два роки. Його заклад спеціалізується на стравах із рису з підливою та овочами.

[Джейсон Чжуан, співвласник вуличного кафе]:
«Так, маємо збитки. Уже кілька місяців без зарплати. Але ми виконуємо від 10 до 25 платних замовлень на день, тому можемо себе трохи підтримувати в цей період».

Джейсона надихнув приклад його друга, який розповів, як купив їжу для бездомного. Тепер він сам готує для нужденних по 50‒60 порцій щодня.

Щоб отримати допомогу, потрібно просто зв’язатися з кафе через сторінку в Instagram чи Facebook і залишити своє ім’я та адресу. Більше нічого не запитуватимуть. Іноді по безкоштовну їжу люди звертаються прямо в кафе.

Джейсон каже, що не приймає пожертвувань, бо в цей період усім непросто. Однак кілька людей мало не силоміць дають йому гроші й постачають олію та рис.

Джейсон — один із наймолодших власників вуличних кафе цього міста. Каже, що головна його мотивація — вдячність людей.

[Джейсон Чжуан, співвласник вуличного кафе]:
«Дивовижно, але відгуки дуже добрі. Це надихає. Мене часто хвалять, і це підштовхує мене й далі робити те, що мені зараз дуже подобається робити».

Чоловік планує готувати безкоштовну їжу доти, доки в місті-державі не скасують карантинні обмеження. Це, найімовірніше, відбудеться 1 червня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Один із власників сінгапурського вуличного кафе не закрився, а готує безкоштовну їжуІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіМарокко: лазні закриті, води немаєНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїКанада обмежить час роботи для іноземних студентівНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-Йорка100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Знаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центром

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: