13.07.2024
Телеканал NTD

Автобус упав в урвище в Мексиці — 18 загиблих

Автобус упав в урвище в Мексиці — 18 загиблих

У Мексиці автобус з'їхав із траси й упав у яр. Загинуло щонайменше 18 людей. Трагедія сталася..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

У Мексиці автобус з’їхав із траси й упав у яр. Загинуло щонайменше 18 людей.

Трагедія сталася рано-вранці в штаті Наярит, що на заході країни. Автобус їхав до міста Тіхуана. У салоні було понад 40 осіб.

Загинуло троє дітей та 14 дорослих. Ще 22 пасажири дістали тілесні ушкодження. Їхній стан лікарі оцінюють як стабільний.

Також пожежники Наяриту повідомили, що серед пасажирів було шестеро громадян Індії. Чи є вони серед загиблих, поки що не кажуть. Також відомо, що деякі пасажири їхали до кордону зі США.

Глибина яру — 50 метрів, що ускладнює рятувальну операцію.

Чому автобус з’їхав із траси, поки що невідомо. Влада обіцяє розслідувати інцидент. Водій вижив Його затримали. Можливо, він перевищив швидкість.

Такі інциденти в Мексиці не рідкість. Так, у липні внаслідок аварії в штаті Оахака загинуло 29 людей. У квітні автобус упав в урвище на заході країни — загинуло 18 людей. А в лютому в центральній частині Мексики розбився автобус із мігрантами — тоді втратило життя 17 людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автобус упав в урвище в Мексиці — 18 загиблихІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиНа Кубі закінчується паливо?Апеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшли

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: