08.03.2024
Телеканал NTD

Розкішні вбрання показали індійські дизайнери на Тижні моди в Нью-Делі

Розкішні вбрання показали індійські дизайнери на Тижні моди в Нью-Делі

Тиждень високої моди знову проходить у Нью-Делі. Другого дня заходу нову колекцію демонструє індійська дизайнерка Ріту..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Тиждень високої моди знову проходить у Нью-Делі. Другого дня заходу нову колекцію демонструє індійська дизайнерка Ріту Кумар.

Вбрання щедро прикрашене вишивкою, стразами та блискітками. В основу колекції лягли традиційні мотиви та нові ідеї. Її особливістю стала ленга-чолі ручної роботи. На подіум у цьому вбранні вийшла знаменита акторка Боллівуду Адіті Рао Гідарі.

[Адіті Рао Гідарі, акторка]:

«Ми маємо діставати задоволення від нашого одягу. Гадаю, дуже важливо любити себе та своє вбрання. Це дає змогу людині сяяти».

[Ріту Кумар, модельєр]:

«В індійському текстилі є щось надзвичайне. З цих тканин можна зробити майже будь-яке вбрання, тому нам подобається брати участь у показі. І ми раді, що продемонстрували всім цю колекцію».

Глядачів підкорила й колекція модельєра Суніти Варми. Вона називається «Могра». Таку ж назву має ефірна олія з витонченим ароматом, що нагадує жасмин. На вбрання надихнуло традиційне декоративне мистецтво Індії.

Тиждень високої моди проходить у Нью-Делі вшістнадцяте.
Коротке посилання на цю сторінку:

Розкішні вбрання показали індійські дизайнери на Тижні моди в Нью-ДеліПриродна краса та історія Албанії приваблюють до країни дедалі більше туристівЗахопливі перегони на човнах-драконах влаштували в ГонконгуЖартівливу регату ванн улаштували в БельгіїФольклорний марш: як у Сараєві проходив фестиваль народних танців та пісень10 000 рудоволосих повеселилися на фестивалі в НідерландахComic-Con у Сан-Дієго повернувся після пандемії та страйку в ГоллівудіДавньоримська Аппієва дорога претендує на внесення до списку ЮНЕСКОНесподіваний скарб: мармурову статую знайшли в давньоримській каналізації в БолгаріїНовий музей у Нью-Делі присвятили Могольській імперії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: