18.09.2024
Телеканал NTD

Ресторан для кішок і собак дедалі популярніший у Шанхаї

Ресторан для кішок і собак дедалі популярніший у Шанхаї

Однорічна бордер-коллі Хенхен у святковому ковпаку насолоджується стравами за красиво накритим столом. Сьогодні вона в центрі..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Однорічна бордер-коллі Хенхен у святковому ковпаку насолоджується стравами за красиво накритим столом. Сьогодні вона в центрі уваги. Її власниця з друзями сидить поруч. Вони вирішили відзначити день народження Хенхен, і саме в цьому ресторані в Шанхаї це можна зробити. Його називають клубом «Кіт і собака».

[Тіффані Ван, власниця собаки]:
«Я думаю, вона була дуже задоволена. Приміщення та їжа призначені для собак. Вона з’їла швидко й була дуже щаслива. Я теж, бо якщо моя собака щаслива, то і я щаслива».

Клуб «Кіт і собака» відкрився 2021 року. Ресторан пропонує відвідувачам різноманітне меню. Страви в середньому коштують близько 12 доларів.

[Ма Тао, менеджер ресторану]:
«Ми не кладемо цукор, олію, домішки. Ба більше, усе дуже свіже, відповідно до нашого стандарту. Люди теж можуть їсти цю їжу».

[Цзян Цзяє, власниця собаки]:
«Приємно побувати в такому ресторані. Можна взяти собаку з собою та погратися з ним. Тут є місце, де можна поспілкуватися та розважитися. Собака теж задоволений».

На тлі падіння народжуваності у великих містах Китаю дедалі більше людей заводять домашніх тварин. Торік ця галузь становила 69 мільярдів доларів США — на чверть більше, ніж роком раніше.

Водночас, за офіційною статистикою, в Китаї налічується 125 мільйонів самотніх людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ресторан для кішок і собак дедалі популярніший у ШанхаїБалабан — душа музичної культури АзербайджануОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіВісім унікальних годинників Міхаеля Шумахера виставлять на аукціонНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиною

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: