18.01.2024
Телеканал NTD

Джемпер принцеси Діани з чорною вівцею виставили на торги

Джемпер принцеси Діани з чорною вівцею виставили на торги

Джемпер принцеси Діани із зображенням чорної вівці серед білих, виставлять на торги в Нью-Йорку. Його продасть..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Джемпер принцеси Діани із зображенням чорної вівці серед білих, виставлять на торги в Нью-Йорку. Його продасть аукціонний дім Sotheby’s. Торги називатимуться «Ікони моди».

Трикотажний джемпер створив бренд Warm&Wonderful. Діана вперше одягла його в червні 1981 року, за місяць до весілля, коли разом із принцом Чарльзом відвідала гру в поло.

Пізніше на рукаві светра виявили пошкодження. Тоді особистий секретар Діани написав співзасновниці Warm & Wonderful Джоанні Осборн листа з проханням його полагодити.

Через кілька місяців Діана отримала натомість джемпер із таким самим малюнком. Її сфотографували в ньому 1983 року.

Осборн недавно знайшла перший джемпер у себе на горищі в коробці.

[Синтія Гоултон, голова відділу моди Sotheby’s]:
«Якщо ви принцеса Діана, то, звичайно, ви маєте доступ до безлічі предметів одягу, які ви можете носити. І той факт, що вона захотіла замінити його і через два роки знову одягла вже новий светр, гадаю, свідчить про те, як багато ця річ для неї означала».

Онлайн-торги Sotheby’s проходитимуть з 31 серпня до 14 вересня. Примітно, що їхній початок збігається з днем, коли Діана загинула в автокатастрофі.

З молотка піде багато предметів одягу та аксесуарів знаменитостей. Джемпер Діани виставлять 7 вересня. До нього додаються два листи, які написав секретар Діани Джоанні Осборн. Увесь набір сподіваються продати за 50-80 тисяч доларів.

Раніше цього року Sotheby’s продав вечірню оксамитову сукню принцеси Діани, створену кутюр’є Віктором Едельштейном для його осінньої колекції 1989 року. Її купили за 600 тисяч доларів. Це уп’ятеро перевищило попередню оцінку аукціонного дому.
Коротке посилання на цю сторінку:

Джемпер принцеси Діани з чорною вівцею виставили на торгиЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Туніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуТвори мистецтва з обрізків робить єгипетський теслярВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: