19.05.2024
Телеканал NTD

П’яте покоління складаних смартфонів Flip 5 та Fold 5 показала компанія Samsung

П'яте покоління складаних смартфонів Flip 5 та Fold 5 показала компанія Samsung

Південнокорейський виробник смартфонів Samsung показав у Сеулі свої нові моделі Flip 5 та Fold 5. Це..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Південнокорейський виробник смартфонів Samsung показав у Сеулі свої нові моделі Flip 5 та Fold 5. Це їхнє п’яте покоління. Водночас він зберіг ціни приблизно такими ж, якими вони були попередні три роки. Цим він прагне кинути виклик домінуванню Apple на преміумринку.

Розкладачка Flip 5 коштує близько 1000 доларів, а широка Fold 5 — приблизно 1800 доларів.

Смартфон Flip 5 став тоншим, ніж торішня модель, унаслідок поліпшення шарніра. Екран кришки збільшився до 3,4 дюйма. Також удосконалено фронтальну камеру.

У моделі Fold 5 екран розміром 7,6 дюйма став легшим і тоншим, ніж у торішньої моделі. Як кажуть у компанії, цей смартфон має потужність ПК.

[Бен Вуд, аналітик компанії CCS Insight]:

«Це справді гарний продукт. Samsung підняв складані пристрої на новий рівень. Але він мусив це зробити також через зростання конкуренції».

Екрани нових Flip 5 і Fold 5, як кажуть у компанії, стали на 25 % міцнішими. Їх оснащено процесорами Snapdragon 8 Gen 2, спеціально розробленими для смартфонів Samsung.

Ще одне вдосконалення в тому, що нові смартфони складатимуться плоско, а не в трикутну форму, як у попередніх поколіннях.

[Бен Вуд, аналітик компанії CCS Insight]:

«Гадаю, що завдяки поліпшеній компактності цих пристроїв (хоч і незначній), а також зниженню ваги, їх просто зручніше тримати в руці, і вони витонченіші».

Як очікують, продаж складаних телефонів цього року зросте більш ніж на половину, як порівняти з минулим роком. Однак вони, як і раніше, становлять лише малу частку всіх смартфонів на ринку.
Коротке посилання на цю сторінку:

П’яте покоління складаних смартфонів Flip 5 та Fold 5 показала компанія SamsungСтимулятор для мозку — новий засіб проти депресії«Скелет панди»: новий вид незвичайної морської істоти відкрили в ЯпоніїВ ОАЕ знайшли золоті монети віком 2000 роківДо нас летить одна з найяскравіших відомих кометБерезень 2024 став найспекотнішим в історіїЯк «суперличинки» допоможе розв’язати проблему перероблення пластикуУ Дубаї корали вирощують по-новомуДрони розкидають насіння над Косовом, щоб відновити лісиУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили раніше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: