19.01.2024
Телеканал NTD

Зі штаб-квартири Твіттеру в Сан-Франциско зняли знаменитий логотип

Зі штаб-квартири Твіттеру в Сан-Франциско зняли знаменитий логотип

Відомий логотип соцмережі «Твіттер» зняли з будівлі штаб-квартири компанії в Сан-Франциско через ребрендинг. Замість синього птаха,..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Відомий логотип соцмережі «Твіттер» зняли з будівлі штаб-квартири компанії в Сан-Франциско через ребрендинг.

Замість синього птаха, який був лого компанії ось уже як 17 років, на сторінках соцмережі з’явилась літера X: біла на чорному тлі.

Ілон Маск раніше написав, що скоро користувачі попрощаються з брендом «Твіттер» і з усіма синіми пташками. Він додав, що зосередиться на створенні «всеосяжного застосунку», який, крім соцмереж, міститиме й інші послуги, наприклад інтернет-платежі.

Один із трьох дизайнерів логотипа Твіттеру сказав, що йому сумно прощатися зі синім птахом, але час не стоїть на місці.

[Мартін Грасер, дизайнер]:

«Немає швидшого способу повідомити про все нове, що ви робите, ніж створити новий логотип. Думаю, що, оскільки компанія змінюється, у цьому є сенс, і їм знадобиться новий напрямок і новий знак, щоб відобразити все це».

Ілон Маск купив Твіттер торік у жовтні. Потім змінив назву компанії на X Corp.

У квітні цього року синього птаха ненадовго змінило зображення собаки породи сіба-іну — символу однієї з криптовалют. Після цього ціна валюти різко зросла. Але ненадовго.

Зазначимо, що в роботі соцмережі відбулися й інші зміни. Так, Ілон Маск закрив дописи для незареєстрованих користувачів, а ще зменшив кількість твітів, які можуть прочитати за день власники платних і безплатних акаунтів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зі штаб-квартири Твіттеру в Сан-Франциско зняли знаменитий логотипУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніПарк з’явиться на естакаді в центрі ТокіоШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілЕксміністра Казахстану засудили до 24 років позбавлення волі за вбивство дружини

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: