29.07.2024
Телеканал NTD

Сотні мертвих птахів викинуло на пляж у Чилі

Сотні мертвих птахів викинуло на пляж у Чилі

Кілька сотень мертвих птахів викинуло на берег у провінції Кокімбо на півночі Чилі. Причина їхньої загибелі..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Кілька сотень мертвих птахів викинуло на берег у провінції Кокімбо на півночі Чилі. Причина їхньої загибелі невідома. Влада просить людей не підходити до тушок пернатих і не торкатися до них.

[житель провінції Кокімбо]:

«Маємо бути обережними й не наближатися до мертвих птахів чи тварин, яких викидає на берег».

[жителька провінції Кокімбо]:

«Я не даю собаці підходити до мертвих птахів і не дозволяю їх обнюхувати, бо ця ситуація із загиблими птахами мене дещо лякає».

Тушки птахів прибирають із берега. Деякі вже відправили до лабораторії в Сантьяго. Там фахівці проведуть аналізи і з’ясують причину загибелі пернатих. Можливо, вони померли від пташиного грипу.

Ця гостра інфекційна вірусна хвороба може одночасно вражати до трьох видів птахів. Залежно від штаму гине від 10 до 100 відсотків хворих пернатих. Дикі птахи, на відміну від свійських, стійкіші до вірусу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сотні мертвих птахів викинуло на пляж у ЧиліЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиДональд Трамп переміг на республіканських виборах у Мічигані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: