29.01.2024
Телеканал NTD

У Таїланді обвалився дах шкільного спортзалу — є загиблі

У Таїланді обвалився дах шкільного спортзалу — є загиблі

У Таїланді під час буревію обвалилася покрівля шкільного спортзалу, де люди ввечері рятувалися від дощу. Інцидент..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

У Таїланді під час буревію обвалилася покрівля шкільного спортзалу, де люди ввечері рятувалися від дощу. Інцидент стався в провінції Пхічит, що за понад 300 кілометрів від Бангкока.

[Канніка Інстакул, мер Нерн-Пора]:

«Будівля повністю обвалилася. То був спортзал. Люди ховалися там від дощу. Постраждали школярі та їхні батьки, а також прибиральники».

Рятувальники працювали всю ніч та ранок. Зрештою їм удалося дістали тіла шістьох загиблих. Пізніше в лікарні від завданих травм помер шестирічний хлопчик. Ще 18 людей постраждали.

Місцеві жителі кажуть, що ніколи раніше не бачили такого сильного вітру.

[місцевий житель]:

«Пролунав звук немов із поля бою. Потім, через п’ять секунд, налетіла буря. Я і гадки не мав зняти це на відео — це було зовсім не весело. Спершу я не зрозумів, що це вітер. Це було схоже на звуки бою — так гучно. Живу тут 40 років і ніколи такого не бачив. Аж мороз поза шкірою».

Біля місця лиха організували центр допомоги.

Тайські метеорологи в понеділок оголосили про початок сезону дощів. Вони попереджають, що зливи на півночі Таїланду йтимуть до кінця тижня.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Таїланді обвалився дах шкільного спортзалу — є загибліПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Вибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніЗакон ухвалили: Велика Британія почне висилати нелегальних емігрантів до РуандиФермери Греції і Польщі не припиняють протестувати

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: