13.11.2024
Телеканал NTD

Авіакатастрофа в Колумбії: знайдено тіла трьох людей, чотирьох дітей, що вижили, шукають

Авіакатастрофа в Колумбії: знайдено тіла трьох людей, чотирьох дітей, що вижили, шукають

Тіла трьох жертв авіакатастрофи знайшли в джунглях Колумбії. Ще чотирьох пасажирів — дітей тринадцяти, дев'яти та..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Тіла трьох жертв авіакатастрофи знайшли в джунглях Колумбії. Ще чотирьох пасажирів — дітей тринадцяти, дев’яти та чотирьох років, а також 11-місячне немовля — шукають. Уважають, що вони вижили.

Літак Cessna-206, на борту якого було семеро осіб, розбився ще 1 травня. Він летів з міста Араракуара до Сан-Хосе-дель-Гуав’яре. Пілот повідомив про відмову двигуна, а потім зв’язок обірвався.

Місце аварії шукали понад два тижні. Військовики виявили тіла пілота, а також двох дорослих пасажирів із корінних народів. Це чоловік та жінка — мати чотирьох зниклих дітей. Їх самих там не було.

Пізніше рятувальники знайшли укриття з листя та гілок, дитячу пляшечку з водою, гумку для волосся, ножиці та рештки фрукта. Військовики вважають, що діти йдуть тропічним лісом, сподіваючись знайти допомогу.

[Астрід Касерес, директор Інституту добробуту сім’ї]:

«Ми хочемо знати, де перебувають діти, тож ведемо пошуки. Операція “Есперанса” дає нам надію».

В операції беруть участь вертольоти та літаки. Армійцям допомагають корінні жителі.

[Марія Фатіма Валенсія, бабуся зниклих дітей]:

«Мені боляче, бо я утратила доньку. І, як бабуся, надіюся, що онуків знайдуть. Коли мені скажуть, що їх урятовано, я буду щасливою».

Авіакатастрофа сталась у важкопрохідному регіоні. Для сполучення між містами часто використовують легкі літаки, такі як Cessna.
Коротке посилання на цю сторінку:

Авіакатастрофа в Колумбії: знайдено тіла трьох людей, чотирьох дітей, що вижили, шукаютьЗброя для України вже в дорозі: Байден підписав законопроєкт про допомогуВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирівІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиНа Кубі закінчується паливо?Новий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °C

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: