18.09.2024
Телеканал NTD

Нігерійський шеф-кухар готувала безперервно 100 годин, щоб побити рекорд Гіннеса

Нігерійський шеф-кухар готувала безперервно 100 годин, щоб побити рекорд Гіннеса

100 годин біля плити провела нігерійський шеф-кухар Гільда Бессі. За цей час приготувала сотню страв за..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

100 годин біля плити провела нігерійський шеф-кухар Гільда Бессі. За цей час приготувала сотню страв за 55-ма рецептами. Мета нігерійки — побити рекорд Гіннеса з кулінарного марафону, тобто з найтривалішого приготування їжі однією людиною.

[Гільда Бессі, шеф-кухар]:

«Або я досягаю цього — і на душі в мене добре, або ні — і почуваюся пригніченою. Тож я вирішила йти до мети. Отже, тепер відчуваю певне полегшення. Я щаслива й пишаюся».

Підтримати Гільду прийшли сотні жителів Лагоса.

[Аніта Окірі, жителька Лагоса]:

«Жодна жінка просто так не встане й не скаже: “Я хочу готувати 100 годин”. Навіть 50 годин — це неймовірно. Тож вона чудово попрацювала».

Гільда каже, що хотіла зробити щось незвичайне, щоб привернути увагу до себе та африканських жінок. Вона також мріє ознайомити якнайбільше людей із нігерійською кухнею.

Рекорд ще мають підтвердити й зареєструвати представники Книги Гіннеса. Попереднє досягнення належить індійському шеф-кухареві Латі Тондон. У 2019 році вона готувала безперервно 87 годин 45 хвилин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нігерійський шеф-кухар готувала безперервно 100 годин, щоб побити рекорд ГіннесаУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Боснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиТвори мистецтва з обрізків робить єгипетський теслярМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніБалабан — душа музичної культури АзербайджануВ Італії вимирають газетні кіоски

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: