18.03.2024
Телеканал NTD

Їстівний індійський палац став найбільшим у світі тортом із королівською глазур’ю

Їстівний індійський палац став найбільшим у світі тортом із королівською глазур'ю

Вежі, балкони й витончені прикраси на вікнах. Це архітектурне творіння цілком їстівне. Його створила індійська художниця..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Вежі, балкони й витончені прикраси на вікнах. Це архітектурне творіння цілком їстівне. Його створила індійська художниця Прачі Дхабал Деб, чим побила власний рекорд.

Цей палац став найбільшим у світі веганським тортом у королівській глазурі. Здобуток зареєструвала Світова книга рекордів.

Майстриня каже, що її надихнули індійські палаци й пам’ятки архітектури.

[Прачі Дхабал Деб, художниця-оформлювачка]:

«Дивишся й бачиш знайомі пам’ятники й палаци. Вікна, двері й бані — усе натхнено індійською архітектурою. Я хотіла створити щось величне».

Довжина торта — три метри, ширина — метр і 16 сантиметрів, висота — метр і 43 сантиметри. Важить палац 200 кілограмів.

Попередній рекорд Прачі встановила торік. Тоді вона створила величезний торт у вигляді Міланського собору.

Художниця розробила свій рецепт королівської глазурі — без яєчного білка. Річ у тім, що в Індії крем на основі яєць не популярний.
Коротке посилання на цю сторінку:

Їстівний індійський палац став найбільшим у світі тортом із королівською глазур’юДо албанської фортеці поспішають сотні тисяч туристівМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимУнікальну колекцію монет данського магната, нарешті, можуть продатиОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: