Вежі, балкони й витончені прикраси на вікнах. Це архітектурне творіння цілком їстівне. Його створила індійська художниця Прачі Дхабал Деб, чим побила власний рекорд.
Цей палац став найбільшим у світі веганським тортом у королівській глазурі. Здобуток зареєструвала Світова книга рекордів.
Майстриня каже, що її надихнули індійські палаци й пам’ятки архітектури.
[Прачі Дхабал Деб, художниця-оформлювачка]:
«Дивишся й бачиш знайомі пам’ятники й палаци. Вікна, двері й бані — усе натхнено індійською архітектурою. Я хотіла створити щось величне».
Довжина торта — три метри, ширина — метр і 16 сантиметрів, висота — метр і 43 сантиметри. Важить палац 200 кілограмів.
Попередній рекорд Прачі встановила торік. Тоді вона створила величезний торт у вигляді Міланського собору.
Художниця розробила свій рецепт королівської глазурі — без яєчного білка. Річ у тім, що в Індії крем на основі яєць не популярний.
Коротке посилання на цю сторінку: