08.05.2024
Телеканал NTD

Слеклайнери прогулялися над каналом у Копенгагені

Слеклайнери прогулялися над каналом у Копенгагені

Незвичайне видовище спостерігають жителі Копенгагена. Просто над каналом прогулюються по натягнутому стропу кілька осіб. Від води..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Незвичайне видовище спостерігають жителі Копенгагена. Просто над каналом прогулюються по натягнутому стропу кілька осіб. Від води сміливців відмежовує 15 метрів. Довжина стропа — 160 метрів.

[Бенджамін Брінч, організатор]:

«Мені було приємно пройтися стропом, бо краєвид чудовий. Данський архітектурний центр — культова будівля. І ця сучасна будова ніби з’єднується зі старовинною, де колись був цукровий завод. Пройтися між ними — це ніби стати першопроходцем».

Слеклайнери виконали на стропі кілька трюків, а один сміливець завершив виступ стрибком у воду.

[Кент Мартінуссен, директор Данського архітектурного центру]:

«Раптом бачиш людину там, де не звик їх бачити — у повітрі, вона йшла над гаванню. Такого раніше ніхто не бачив. Так усвідомлюєш, наскільки великий цей міський простір».

Виступ слеклайнерів став частиною відкриття виставки «Копенгаген у єдності», присвяченій життю в столиці. Вона триває в Данському архітектурному центрі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Слеклайнери прогулялися над каналом у КопенгагеніКоролівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихМелодії «Морського органа» допомагають заспокоїтися мешканцям та гостям хорватського містаДавньоримська Аппієва дорога претендує на внесення до списку ЮНЕСКОБразилець зібрав колекцію з 6101 футболки футболістівСекрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемБерлінський палац повністю відбудували до 35-ї річниці падіння Берлінського муруЯк день літнього сонцестояння відзначають у Великій БританіїЩо можна й чого не можна: жителька Версаля навчає французького етикетуПрованська гра петанк, як і раніше, популярна у Франції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: