04.01.2024
Телеканал NTD

50 світлових інсталяцій прикрасили італійське місто в альпійській долині

50 світлових інсталяцій прикрасили італійське місто в альпійській долині

Яскраві, загадкові й чарівні. В італійському Брессаноні проходить фестиваль світла. Це містечко стоїть в альпійській долині..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Яскраві, загадкові й чарівні. В італійському Брессаноні проходить фестиваль світла. Це містечко стоїть в альпійській долині біля злиття двох річок — Ізарко та Рієнца. Данський дизайнер Мас Вегас обрав саме це місце для своєї композиції під назвою «Туманна таємниця».

[Мас Вегас, дизайнер]:

«Ідеться про небесну таємницю, про те, що відбувається в небі, і про що ми нічого не знаємо. Або, можливо, вже знаємо, але раніше не розуміли, що це».

А цю інсталяцію створила українка Юлія Шамшеєва. Називається вона «Нескінченне відродження».

Цього року фестиваль присвячено світлу й довкіллю. Усе це знайшло відображення в роботах дизайнерів.

[туристка з Колумбії]:

«Мені вельми подобається. Деякі інсталяції дуже хороші. Можна поринути в думки про природу чи просто насолоджуватися звуком та світлом».

Фестиваль світла в Брессаноні проходять уже вп’яте. У ньому беруть участь дизайнери з різних країн. Вони створили майже 50 світлових інсталяцій.
Коротке посилання на цю сторінку:

50 світлових інсталяцій прикрасили італійське місто в альпійській долиніФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариКарнавал у Венеції може стати «платним»Раніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонПінболом захоплюється дедалі більше молодіМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: