28.01.2024
Телеканал NTD

Таїланд: жінку заарештували за підозрою у вбивстві 13 друзів

Таїланд: жінку заарештували за підозрою у вбивстві 13 друзів

Поліція Таїланду арештувала жінку, яку підозрюють у вбивстві 13 людей. Слідчі вважають, що вона отруїла їх..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Поліція Таїланду арештувала жінку, яку підозрюють у вбивстві 13 людей. Слідчі вважають, що вона отруїла їх ціанідом.

Підозрюваній, на ім’я Сарарат, 36 років. Її взяли під варту в Бангкоку для подальших допитів без можливості звільнення під заставу.

Відомо, що всі загиблі були її друзями чи близькими людьми.

Підозра впала на Сарарат після дивної смерті її подруги, з якою вони разом були у провінції Ратчабурі у межах буддійської поїздки. Ту знайшли мертвою 14 квітня на березі річки, де вона збиралася випустити на волю рибу. Це такий буддійський обряд. Сумки, грошей і телефона при ній не було. Розтин показав, що в тілі жертви були сліди ціаніду.

Коли випадок набув розголосу, до поліції звернулися родичі ще сімох знайомих Сарарат, які померли нещодавно за дивних обставин.

Поліція також виявила сліди ціаніду на автомобілі підозрюваної та в будинку її колишнього чоловіка.

[Анек Таосупарп, поліціянт]:
«Отримані свідчення чітко вказують, що цей ціанід пов’язаний із нею».

Поліція вважає, що жінка пішла на вбивства з фінансових причин.

[Порнтип Срівалірат, сусідка підозрюваної]:
«Я не могла повірити в те, що почула в новинах. Не вірилося, що вона на таке здатна. <…> Зазвичай вона ні з ким не розмовляла. Просто приїжджала відвідати батьків і потім їхала».

Сама Сарарат усі звинувачення відкидає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Таїланд: жінку заарештували за підозрою у вбивстві 13 друзівПротест фермерів у Брюсселі на тлі саміту: вогнища та водометиГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компоненти

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: