13.09.2024
Телеканал NTD

Масове вбивство в США: через зауваження чоловік застрелив п’ятьох сусідів

Масове вбивство в США: через зауваження чоловік застрелив п'ятьох сусідів

[Джеймс Сміт, представник Федерального бюро розслідувань

Дата завантаження: 2024-05-13

video

[Джеймс Сміт, представник Федерального бюро розслідувань]:

«Ми знову закликаємо всіх надати допомогу, щоб ми могли притягти до правосуддя цього підозрюваного монстра, як я його називаю».

Поліція Техасу шукає Франсиско Оропесу, якого підозрюють у вбивстві п’ятьох сусідів, скоєному в містечку, що на півдні штату.

Поліція вважає, що чоловік убив людей, коли ті попросили його припинити стріляти з напівавтоматичної зброї на подвір’ї.

Усі п’ятеро загиблих — вихідці з Гондурасу, які жили разом в одному будинку. Серед них — восьмирічний хлопчик. Ще двох дітей знайшли живими. Припускають, що батьки прикрили їх своїми тілами.

[Грег Кейперс, шериф]:

«Троє дітей, у яких стріляли того вечора і яких доставили до машин швидкої допомоги, були всі в крові. Це була кров тих жінок, які намагалися їх захистити й лежали на них».

Кривава стрілянина вразила мешканців району. Утім, дехто каже, що постріли тут чують регулярно.

[Вероніка Пінеда, місцева жителька]:

«Ми пішли спати приблизно о 10–11 годині вечора. І приблизно об 11:15–11:30 почалася стрілянина. Ми почули ці звуки — діти злякалися й сховалися під ковдрами».

Поліція шукає 38-річного Оропесу в найближчому лісі.

[Вероніка Пінеда, місцева жителька]:

«Нам страшно. Маю п’ятьох дітей. І я не знаю, де він може ховатися. Але, гадаю, сюди він не повернеться».

ФБР опублікувало фото підозрюваного, зокрема зображення татуювання. Також призначили винагороду — 80 тисяч доларів за інформацію про його місце перебування.

[Джеймс Сміт, представник Федерального бюро розслідувань]:

«Ми не знаємо, де він. І не маємо припущень, де він може бути. Ось чому ми призначили винагороду. Сподіваюся, нам хтось зателефонує».

Шериф сказав, що підозрюваного шукають із собаками та дронами. Уже знайшли його телефон та одяг, у якому він учинив злочин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Масове вбивство в США: через зауваження чоловік застрелив п’ятьох сусідівАфіни накрила пилова буря із СахариПоліція зачищає від демонстрантів кампуси американських університетівПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»Ізраїль звинуватив сестру лідера ХАМАСу Ісмаїла ГаніїІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Човен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: