28.09.2024
Телеканал NTD

11 людей померло від сонячного удару на заході Індії

11 людей померло від сонячного удару на заході Індії

Ще одна трагедія на масовому заході в Індії. У передмісті Мумбая — фінансової столиці країни —..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Ще одна трагедія на масовому заході в Індії. У передмісті Мумбая — фінансової столиці країни — щонайменше 11 людей померло, діставши сонячний удар.

Спочатку кількість була меншою — дехто помер уже в лікарні.

[Екнат Шинде, голова штату Махараштра]:
«За попередньою інформацією, 7–8 осіб померло. Це дуже велике нещастя».

Захід у місті Харгар був присвячений нагородженню відомого громадського діяча. Нагороду вручав міністр внутрішніх справ Індії.

Подивитися на церемонію зібралися сотні тисяч людей. Захід проходив у спекотний час. Тоді було 38 градусів Цельсія.

[Чандігарх Манмохан Сінгх, працівник метеобюро Індії]:
«Радять не виходити на сонце з 13:30 до 15:00. Якщо ж цього не уникнути, треба брати парасольку чи якось інакше прикривати голову від прямих сонячних променів. Ті, хто працює на вулиці, приміром фермери, мають покривати голову».

Після заходу до лікарні з перегріванням доставили близько 50 осіб.

Від спеки зараз потерпають також північні штати Індії, такі як Уттар-Прадеш, Західна Бенгалія, Пенджаб та Гар’яна. Там у деяких районах стовпчики термометрів сягають 40 градусів Цельсія.
Коротке посилання на цю сторінку:

11 людей померло від сонячного удару на заході ІндіїСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиКонституційна рада Франції скасувала частину пунктів спірного міграційного законуПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Збиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в Йорданії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: