11.09.2024
Телеканал NTD

Працівник банку під час прямої трансляції вбив чотирьох колег

Працівник банку під час прямої трансляції вбив чотирьох колег

Працівник банку, озброєний гвинтівкою, застрелив чотирьох колег і поранив ще дев'ятьох людей у своєму офісі в..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

Працівник банку, озброєний гвинтівкою, застрелив чотирьох колег і поранив ще дев’ятьох людей у своєму офісі в центрі Луїсвілла, штат Кентуккі. Водночас свою розправу він транслював у прямому ефірі.

Сам нападник також помер на місці внаслідок вогнепального поранення. Поки незрозуміло, застрелила його поліція чи він наклав на себе руки.

Поліція вже ідентифікувала стрільця. Це 23-річний Коннор Стерджен. Його взяли працювати на повний робочий день торік.

Стрілянину він учинив о 8:30 ранку. Поліція прибула на місце вже за кілька хвилин.

Серед загиблих троє чоловіків та одна жінка. Їм від 40 до 64 років.

Губернатор Кентуккі Енді Бешир зі сльозами на очах сказав, що знав деяких жертв, зокрема старшого віцепрезидента банку.

[Енді Бешир, губернатор штату Кентуккі]:
«Він був одним із моїх найближчих друзів. Допоміг мені побудувати юридичну кар’єру, допоміг мені стати губернатором, давав поради, як бути добрим батьком. Він був із тих, з ким можна було говорити про все на світі. І ми рідко говорили про роботу. Він був неймовірним другом».

Дев’ятьох поранених доправили до лікарні при Університеті Луїсвілла. Серед них двоє поліціянтів. Одного поранено в голову — він перебуває у критичному стані.

Ще двоє постраждалих також у тяжкому стані.

Як свідчать соцмережі, з 2018-го по 20-й рік нападник працював у банку як стажист. У 2022 році став штатним співробітником.

Масові розстріли в США стали звичайним явищем. За статистикою, цього року в країні сталося 146 подібних інцидентів, у кожному з яких було вбито щонайменше чотирьох людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Працівник банку під час прямої трансляції вбив чотирьох колегУперше за п’ять років: Сі Цзіньпін приїхав до ЄвропиПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніФермери Греції і Польщі не припиняють протестуватиВелика Британія наклала санкції на китайських хакерівВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Тайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили Еквадор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: