15.06.2024
Телеканал NTD

Мільйон тюльпанів квітнуть на фермі в Нью-Джерсі

Мільйон тюльпанів квітнуть на фермі в Нью-Джерсі

Яскравими барвами зустрічає це тюльпанове поле, що в американському штаті Нью-Джерсі. Сезон цвітіння в самому розпалі...

Дата завантаження: 2024-05-15

video

Яскравими барвами зустрічає це тюльпанове поле, що в американському штаті Нью-Джерсі. Сезон цвітіння в самому розпалі. Сюди приїжджають погуляти просто неба і, звісно ж, зібрати букет. Квітка коштує долар.

Тут висаджено мільйон тюльпанів 150 сортів. Поле займає 60 гектарів. Тут можна відпочивати цілий день. Плата за вхід — від 12 до 16 доларів.

Ця ферма з’явилася тут у 2017 році. Землю купила сім’я вихідців із Нідерландів. Їхні предки почали вирощувати тюльпани сто років тому. У 60-х роках минулого століття фермери іммігрували до США. Вони заснували компанію, яка постачає тюльпани у квіткові магазини всього Східного узбережжя.

Цьогоріч сезон цвітіння почався 30 березня. Зазвичай він триває місяць, але цього разу, можливо, закінчиться за три тижні. А все через надто теплу для квітня погоду.

Заведено вважати, що спочатку тюльпани росли в горах на півночі Ірану й на гірських системах Паміро-Алай і Тянь-Шань. За 10–15 мільйонів років квіти поширилися до Іспанії і Марокко на заході, до Забайкалля на сході й до Синайського півострова на півдні. Приблизно в XI столітті тюльпани почали культивувати.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мільйон тюльпанів квітнуть на фермі в Нью-Джерсі40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониЮнак в Іраку сам побудував автомобіль, щоб допомагати батьковіВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: