15.05.2024
Телеканал NTD

Тигри, сурикати й мавпи полювали на великодні яйця в Лондонському зоопарку

Тигри, сурикати й мавпи полювали на великодні яйця в Лондонському зоопарку

Цей весняний день для білячих мавп Лондонського зоопарку почався з полювання. Стрибаючи по гілках, вони патрають..

Дата завантаження: 2024-05-15

video

Цей весняний день для білячих мавп Лондонського зоопарку почався з полювання. Стрибаючи по гілках, вони патрають великодні яйця. Усередині — святкове частування.

[Деніел Сіммондс, працівник Лондонського зоологічного товариства]:
«На жаль, білячі мавпи не побачать там шоколаду. Ми, звісно, не даємо шоколад тваринам, але картонні яйця наповнені іншими, більш відповідними, частуваннями, такими як горошок та кукурудза. І мавпам це подобається».

Сурикати теж серед щасливців, які заздалегідь отримали подарунки на Великдень. Картонні яйця також без шоколаду. Ці звірята переважно їдять комах.

[Деніел Сіммондс, працівник Лондонського зоологічного товариства]:
«У великодніх яйцях є частування, яке особисто я не хотів би отримати. Це цвіркуни. Але якщо ви сурикат, то для вас це справжня насолода. Тож їм сподобалося».

Щоправда, цвіркуни не чекали на місці, тому сурикатам довелося трохи пополювати. Але для них це лише додаткова розвага.

А в цьому вольєрі підростають дитинчата суматранського тигра — Кріспін та Зак. Їм по дев’ять місяців. Це перший Великдень у їхньому житті. З нагоди свята їм теж подарували яйця. Але пусті. Зате від подарунка йде аромат.

[Деніел Сіммондс, працівник Лондонського зоологічного товариства]:
«Тигри, як і коти, люблять запахи. Домашні коти люблять котячу м’яту. А тиграм до вподоби аромат кориці чи навіть парфумів. Сьогодні в них кориця. Причому їм подобається не лише вдихати її аромат, а й гратися з яйцями».

Доглядачі зоопарку кажуть, що нинішній березень у Лондоні був найбільш дощовим за останні 40 років. Тепер настала справжня весна. Гарна погода — привід порадувати мешканців зоопарку оригінальними частуваннями. А це, своєю чергою, дає більше позитивних вражень відвідувачам.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тигри, сурикати й мавпи полювали на великодні яйця в Лондонському зоопарку40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: