20.06.2024
Телеканал NTD

Коні відкрили показ моди Стелли Маккартні

Коні відкрили показ моди Стелли Маккартні

Сім коней відкривають показ моди в Парижі. Під керівництвом тренера вони позують з одного боку подіуму,..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Сім коней відкривають показ моди в Парижі. Під керівництвом тренера вони позують з одного боку подіуму, показуючи всілякі трюки.

Так дизайнерка Стелла Маккартні продемонструвала своє послання про моду без шкіри. Її шикарна лінійка одягу створена з нових екологічно чистих матеріалів.

Дизайнерка каже, що хоче глибше дослідити стосунки між людьми та природою.

[Стелла Маккартні, дизайнерка]:
«Цього сезону було так багато шкіри та пір’я, особливо на подіумі. Я просто дуже хочу показати всім у світі — і світу моди зокрема — що насправді не треба цього робити».

У своїй колекції вона використала відходи, отримані з грибів, яблук та винного винограду. Наприклад, з останніх зробили сумку s-wave.

Моделі проходять по м’якому ґрунту в довгих жакетах, злегка зібраних на талії, а також у пальтах зі штучного хутра та асиметричних шовкових сукнях із мереживною підкладкою.

На деяких убраннях можна побачити кінський принт. А хтось іде в шапці вершника.

[Стелла Маккартні, дизайнерка]:
«Ми виросли в глушині. Я їздила на конях без сідла. Пам’ятаю, як увесь час із них падала й сідала знову».

Показ відвідала акторка Джессіка Альба, співачка Авріл Лавін та модель Каміла Макконахі. Також у першому ряду була редактор Vogue Анна Вінтур та Антуан Арно — син гендиректора LVMH.

Компанія LVMH володіє пакетом акцій бренду, а Маккартні виступає як її консультант із питань довкілля.
Коротке посилання на цю сторінку:

Коні відкрили показ моди Стелли МаккартніВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиУнікальну колекцію монет данського магната, нарешті, можуть продатиТаємничі кулясті камені приваблюють туристів до лісу в Боснії і ГерцеговиніНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристів«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніПінболом захоплюється дедалі більше молодіУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіДо албанської фортеці поспішають сотні тисяч туристів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: