19.04.2024
Телеканал NTD

Посидіти в кафе в оточенні змій та скорпіонів пропонують у Малайзії

Посидіти в кафе в оточенні змій та скорпіонів пропонують у Малайзії

Змії, тарантули та скорпіони. Посмакувати десерт у товаристві таких шиплячих та отруйних істот пропонують гостям цього..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Змії, тарантули та скорпіони. Посмакувати десерт у товаристві таких шиплячих та отруйних істот пропонують гостям цього кафе. Воно недавно відкрилося в малайзійському місті Субанг-Джая, що неподалік від столиці.

Тут можна випити чашку чаю або з’їсти морозиво, милуючись рептиліями й павуками. А найсміливіші можуть узяти в руки змію, ящірку чи іншого тутешнього мешканця. Звісно, під наглядом працівника.

[гостя кафе]:
«Зазвичай у зоомагазині не можна чіпати тварин. А тут можна. Я дізналася про це із соціальної мережі — побачила фотографії. Як на мене, це чудова можливість».

[гість кафе]:

«Недавно мій друг купив змію в цьому кафе й розповів мені про нього. Я теж захотів тут побувати. Можливо, теж куплю змію».

Кафе з рептиліями й павуками відкрив Яп Мін Ян. Він уже багато років розводить цих істот.

[Яп Мін Ян, власник кафе]:
«Початковою ідеєю було створити місце, де б любителі рептилій могли зібратися, посидіти й поговорити про спільні інтереси. Та зрештою виявилося, що наші вихованці подобаються всім».

Власник кафе хоче, щоб люди дбали не лише про котів і собак, а й про такі не завжди приємні на вигляд істоти.

У кафе є кілька тераріумів для різних видів рептилій та членистоногих. Працівники закладу можуть розповісти про кожного вихованця.
Коротке посилання на цю сторінку:

Посидіти в кафе в оточенні змій та скорпіонів пропонують у МалайзіїПінболом захоплюється дедалі більше молодіВісім унікальних годинників Міхаеля Шумахера виставлять на аукціонФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорІракський перукар створює картини з волосся клієнтів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: