28.10.2024
Телеканал NTD

Обійми дерево: ісландські лісничі порадили ліки проти смутку

Обійми дерево: ісландські лісничі порадили ліки проти смутку

Обійнятися з деревом радять ісландські лісничі всім, хто зараз страждає від нестачі спілкування. Влада закликала громадян..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Обійнятися з деревом радять ісландські лісничі всім, хто зараз страждає від нестачі спілкування. Влада закликала громадян триматися один від одного на відстані, щоби стримати поширення коронавірусу.

[Тор Торфіднссонн, лісничий]:
«Коли обіймаєш дерево, можна відчути щось у пальцях ніг, потім воно підіймається вгору по ногах і тілу й доходить до голови. Виникає хороше заспокійливе відчуття, яке готує вас до нового дня й нових випробувань».

У лісі Галлормсстадюр проклали багато стежок, щоб люди могли гуляти, не наближаючись один до одного.

[Бергрун Адна Торстейнсдоттір, помічниця лісничого]:
«У ці важкі часи ісландцям радять виходити на вулицю. Так чому б не насолодитися прогулянкою в лісі й не зарядитися в ньому енергією?»

Лісничі кажуть, що можна обіймати дерево будь-якої товщини, аби вдалося трохи обхопити його руками. За день достатньо одних п’ятихвилинних обіймів, але це можна робити й кілька разів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Обійми дерево: ісландські лісничі порадили ліки проти смуткуУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: