28.10.2024
Телеканал NTD

Мандрівне подружжя застрягло в Стамбулі, але не впадає у відчай

Мандрівне подружжя застрягло в Стамбулі, але не впадає у відчай

Британська шлюбна пара — Кріс і Маріанн планували об'їхати весь світ, але через пандемію коронавірусу застрягли..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Британська шлюбна пара — Кріс і Маріанн планували об’їхати весь світ, але через пандемію коронавірусу застрягли в Стамбулі. Коли турецька влада закрила сухопутні кордони, вони вирішили перечекати епідемію в цій країні.

Британці вирушили в кругосвітню подорож на трейлері 20 січня. У Стамбулі хотіли побути всього два дні.

[Кріс Фішер, британський мандрівник]:
«Ми однаково хочемо продовжити подорож світом, але доведеться почекати».

Знайомі з Великої Британії радили мандрівникам покинути трейлер і повернутися додому літаком. Але подружжя не схотіло залишати свій дім на колесах, який називають Труді.

Місцева влада виділила їм місце на стоянці, а ще знайшла, де британцям приймати душ. Кріс із Маріанн подружилися з місцевими жителями й навіть не думають журитися через вимушену затримку.

[Кріс Фішер, британський мандрівник]:
«Неможливо все контролювати. Тому ми не маємо понурих думок і не впадаємо у відчай. Влади всіх країн уживають захисних заходів, але віруси приходять і йдуть геть. Усе мине, і життя повернеться в нормальне річище. Ми лише не знаємо коли».

Ідея об’їхати на трейлері весь світ у подружжя виникла 2018 року. Воно незмінно вірить, що зможе її здійснити, і закликає всіх мислити позитивно. Коли їм стає нудно, вони телефонують знайомим і запитують, як у тих справи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мандрівне подружжя застрягло в Стамбулі, але не впадає у відчайСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: