20.12.2024
Телеканал NTD

Любов без перешкод: пара поважного віку проводить побачення біля закритого кордону

Любов без перешкод: пара поважного віку проводить побачення біля закритого кордону

Він живе в Німеччині, а вона — по той бік кордону, у Данії. Та пара поважного..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Він живе в Німеччині, а вона — по той бік кордону, у Данії. Та пара поважного віку попри карантин і далі бачиться. Вони спілкуються й влаштовують міні-пікніки прямо на дорозі біля огорожі, яка розділяє дві країни.

[Карстен Тіксен, житель Німеччини]:
«Іншого виходу немає. Любов і далі живе. Ми нічого з цим не можемо вдіяти. Нам обом не спиться, оскільки ми не можемо бути разом. Добре, що бачимося хоча б раз на день».

Інзі Расмуссен — 85 років. Вона живе в данському місті Галлегус. Карстену Тіксену — 89. Він з німецького Афентофта. Познайомилися вони два роки тому.

Інга щодня приїжджає до кордону на машині й привозить розкладні стільці та їжу. А Карстен приїжджає на велосипеді, і майже завжди — з подарунками.

[Інга Расмуссен, жителька Данії]:
«Він для мене все. Він дарує мені квіти й червоне вино, щодня щось привозить. Ти сьогодні щось привіз? Ні? Але зазвичай він привозить вино чи щось іще».

Німеччина й Данія закрили кордони приблизно два тижні тому. Країни намагаються стримати швидке поширення коронавірусу.

У зоні ризику перебувають люди поважного віку, тому Інга та Карстен не цілуються й не обіймаються. Вони вірять, що подолають цей важкий час і незабаром знову зможуть бути разом.
Коротке посилання на цю сторінку:

Любов без перешкод: пара поважного віку проводить побачення біля закритого кордонуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: