26.01.2024
Телеканал NTD

Вундеркінд-піаніст склав «Вальс ізоляції» для всіх, хто на карантині

Вундеркінд-піаніст склав «Вальс ізоляції» для всіх, хто на карантині

Семирічний піаніст-вундеркінд Стеліос Керасідіс вирішив підтримати всіх, зокрема й дітей, які перебувають вдома на карантині. Він..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Семирічний піаніст-вундеркінд Стеліос Керасідіс вирішив підтримати всіх, зокрема й дітей, які перебувають вдома на карантині. Він склав зворушливий «Вальс ізоляції». Сам юний композитор теж сидить у чотирьох стінах у грецькому місті Неа-Макрі.

[Стеліос Керасідіс, піаніст і композитор]:
«Привіт, друзі. Я Стеліос і теж цими днями сиджу вдома. Потерпімо трохи, і скоро всі ми зможемо вийти на вулицю й поплавати в морі. Присвячую вам частину мого твору».

Стеліос народився в сім’ї музикантів. Його тато — викладач класу фортепіано. Дві сестри теж грають на піаніно.

Стеліоса почали вчити музики, коли тому було два-три роки. Він хутко все опановував, і вчителі побачили в ньому великий талант.

Хлопчик виступав у Карнегі-холі в Нью-Йорку, в Альберт-холі в Лондоні та у Віденській філармонії.

На карантині Стеліос постійно пише музику.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вундеркінд-піаніст склав «Вальс ізоляції» для всіх, хто на карантиніПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: