20.06.2024
Телеканал NTD

Оленя подружилося з людьми й щодня з ними прогулюється

Оленя подружилося з людьми й щодня з ними прогулюється

Жителька італійського міста Монтеспертолі Елісон, як і завжди, іде прогулятися зі своїм собакою. Та ось уже..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Жителька італійського міста Монтеспертолі Елісон, як і завжди, іде прогулятися зі своїм собакою. Та ось уже кілька днів їх супроводжує новий незвичайний друг — оленя.

[Елісон Брюс, жителька Монтеспертолі]:
«Вранці йду гуляти з ним і зі своїм собакою. <> Ми проходимо нашим звичайним маршрутом. Тож воно теж має невелику зарядку. Це дивовижно й приємно, особливо в такий важкий період».

Оленя назвали Боб. Воно приходить щодня. А поки люди на вулиці, воно всюди їх супроводжує. Боб грається із собакою й навіть намагається побігати за паличкою. Після прогулянки оленятко залишається біля будинку в саду.

Елісон припускає, що тварини осміліли через карантин, бо від людей і машин стало менше шуму.
Коротке посилання на цю сторінку:

Оленя подружилося з людьми й щодня з ними прогулюється40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: