16.01.2024
Телеканал NTD

Німецькі клоуни підбадьорюють стареньких людей

Німецькі клоуни підбадьорюють стареньких людей

На галявині біля будинку для людей похилого віку в німецькому місті Ютербог триває вистава. Клоуни розважають..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

На галявині біля будинку для людей похилого віку в німецькому місті Ютербог триває вистава. Клоуни розважають бабусь і дідусів, яких вивезли подихати свіжим повітрям.

Через епідемію коронавірусу заходити в приміщення не можна. Клоун Танья та її помічниця вирішили виступати прямо на вулиці.

[Танья Сельмер, клоун]:
«Просто хочемо на хвилинку змінити їхнє життя, привнести в нього щось хороше й барвисте. Хочемо грати для них музику, співати з ними й навіть можемо з ними потанцювати на відстані, розгортаючи обійми й запрошуючи долучитися».

Такі клоуни, як Танья, належать до асоціації лікарняних клоунів і беруть участь у проекті «Сміх допомагає». Зазвичай вони виступають у приміщеннях і близько контактують зі своїми глядачами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецькі клоуни підбадьорюють стареньких людейСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»У Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіДва індійські ресторани судяться через куряче каріПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собак

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: