29.04.2024
Телеканал NTD

«Чарівно!»: перші концерти Shen Yun у Європі

«Чарівно!»: перші концерти Shen Yun у Європі

Європейський тур провідного світового колективу класичного танцю Shen Yun Performing Arts розпочався. Перші концерти — у..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Європейський тур провідного світового колективу класичного танцю Shen Yun Performing Arts розпочався. Перші концерти — у Берліні.

[Патрік Гіцель, гендиректор компанії з продажу нерухомості]:
«Розмаїття барв. Багато танцю. Незрівнянна динаміка, яку я тут почув. Це справді мене приємно здивувало».

Патрік Гіцель — генеральний директор німецької компанії з продажу нерухомості. Щоб потрапити на концерт, він приїхав із сім’єю з Гамбурга, що майже за 300 кілометрів від Берліна.

[Патрік Гіцель, гендиректор компанії з продажу нерухомості]:
«Це варте того. Це, мушу сказати, досить феєрична вистава. Завжди був, так би мовити, новий радіус дії. Через їхні дуже цікаві історії з’являвся новий колорит».

Shen Yun, колектив виконавського мистецтва з Нью-Йорка, вразив глядачів чудовими танцювальними техніками й музикою світового рівня.

[Гюнтер Вайс, власник німецької мережі супермаркетів Edeka]:
«Сценічні техніки й танці просто приголомшливі. (…) Раніше я займався музикою, багато виступав на сцені, багато бачив. Але ці танцюристи… вони так точно гармоніювали одне з одним — просто фантастично. Це щось дуже, дуже особливе. Я ніколи не бачив такого раніше. Це було дуже, дуже красиво».

Передаючи красу, артисти Shen Yun також мають на меті відродити божественність — суть китайської культури докомуністичних часів.

Пан Вайс відчув, що вистава повернула його в іншу епоху.

[Гюнтер Вайс, власник німецької мережі супермаркетів Edeka]:
«Гадаю, що загальною ідеєю було те, що ми маємо більше думати про традиції і віру, ніж про те, що нам кажуть нині».

Паралельно з Європою та Азією Shen Yun гастролює також і в США, зокрема в Техасі, Каліфорнії, Флориді та в багатьох інших штатах.

Новий сезон триватиме до кінця травня.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Чарівно!»: перші концерти Shen Yun у ЄвропіФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниВ Італії вимирають газетні кіоскиКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: