03.08.2024
Телеканал NTD

Південна Корея оштрафує «Теслу» на $ 2,2 млн за неправдиву інформацію в рекламі

Південна Корея оштрафує «Теслу» на $ 2,2 млн за неправдиву інформацію в рекламі

Антимонопольний регулятор Південної Кореї оштрафує американську компанію «Тесла» за неправдиву інформацію в рекламі. Як з'ясувалося, за..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Антимонопольний регулятор Південної Кореї оштрафує американську компанію «Тесла» за неправдиву інформацію в рекламі. Як з’ясувалося, за низької температури дальність ходу автомобілів скорочується, причому вдвічі. Це відчутна різниця.

[Нам Тон Іль, представник антимонопольної комісії]:
«Корейська антимонопольна комісія оштрафує “Теслу” на 2,852 мільярда вон за порушення закону про сумлінне маркування й рекламу та на один мільйон вон за порушення правил електронної торгівлі».

В американській валюті розмір штрафу становитиме два мільйони 230 тисяч доларів. «Тесла» ситуацію поки не прокоментувала.

На сайті автовиробника є поради щодо зимового водіння. Шоферам рекомендують на початку подорожі обігрівати автомобіль зовнішніми джерелами тепла. Також їм пропонують використовувати оновлене програмне забезпечення для контролю енергоспоживання. Однак про скорочення запасу ходу не сказано.

Торік антимонопольний регулятор Південної Кореї оштрафував «Мерседес-Бенц» на 17 мільйонів доларів. Компанію звинуватили в неправдивій рекламі, пов’язаній із викидами дизельних авто.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: