27.11.2024
Телеканал NTD

Автомобіль Toyota Prius — 2023 показали в США

Автомобіль Toyota Prius — 2023 показали в США

Компанія Toyota показала Prius п'ятого покоління на автосалоні в Лос-Анджелесі. Гібридному авто цього року виповнюється 25..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Компанія Toyota показала Prius п’ятого покоління на автосалоні в Лос-Анджелесі. Гібридному авто цього року виповнюється 25 років, і за ввесь цей час воно не втратило популярності.

Prius залишився п’ятидверним ліфтбеком, але зовнішній вигляд тепер ефектніший. Він став довшим, трохи ширшим і присадкуватішим. Базова версія, як і раніше, має бензиновий двигун об’ємом 1,8 літра. Але сумарна потужність двигунів зросла зі 122 до 140 кінських сил.

Найпотужнішим у лінійці буде Prius, що здатен підзаряджатися. Його силова установка видаватиме понад 220 кінських сил. Раніше було 122-ві. Плагін-гібрид на одному заряді зможе долати 60 кілометрів.

Класичні гібриди надійдуть цієї зими, а ті, що здатні підзаряджатися, — навесні. Спочатку продажі стартують у Японії, Північній Америці та Європі.

Toyota Prius — перший у світі гібридний автомобіль масового виробництва. За чверть століття виробник продав понад п’ять мільйонів екологічних машин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: